ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ


ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ....

Συμβουλειο:
ΘΡΑΞ aka digenis.akritas aka αχαστος
akoylis
GeorgeM.23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ

Η βαθμολογική κατάταξη βασίζεται στην στρατιωτική ιεραρχία των Σταυροφόρων ( Crusaders ). Οι βαθμοί Seneschal , Knight Hospitaller , Knight Templar και του Castellano, απονέμονται τιμητικά σε μέλη της φυλής μας για το ήθος και την αρίστη υπηρεσία προς την φυλή.

( Grand Master )

( Grand Master )

Grand Master ( Μεγάλος Μαγίστρος )

Ο Grand Master ( Μεγάλος Μαγίστρος ) ήταν η ανώτατη αρχή του Ναού Τάξης ( Τemplar Order ) και απαντούσε μόνο στον ίδιο τον Πάπα. Μόλις εκλεγώταν κάποιος ιππότης από τους υπόλοιπους Σταυροφόρους για την θέση του Μεγάλου Μαγίστρου έπρεπε να την υπηρετήσει για το υπόλοιπο της ζωής του. Σε αρκετές περιπτώσεις η διάρκεια ζωής κόπηκε απότομα. Αρκετοί Grand Masters σκοτώθηκαν στη μάχη, που δείχνει ότι η θέση ήταν πολύ περισσότερο από μια διοικητική θέση. Εκτός από την εποπτεία των στρατιωτικών επιχειρήσεων, ο Μεγάλος Μάγιστρος ήταν επίσης υπεύθυνος για τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Τάγματος.

( Seneschal )

( Seneschal )

Seneschal

Ο Seneschal ήταν αρχιοικονόμος του φεουδάρχου και ο κατάλληλος άνθρωπος για το δεξί χέρι του Μεγάλου Μαγίστρου ( Grand Master ), σε σύγχρονους όρους θα ήταν παρόμοιο με αντιπρόεδρος εταιρείας Seneschal επίσης ενήργησε ως consigliare ή σύμβουλος του Μεγάλου Μαγίστρου και φρόντιζε πολύ τα διοικητικά καθήκοντα.

( Castellano - Castle Commander )

( Castellano - Castle Commander )

Castellano ( Castle Commander)

Ο Castellano ( Castle Commander) ήταν στην πραγματικότητα ο Διοικητής προκεχωριμένου κάστρου, σκληροτράχηλος μαχητής, γιατί θα έπρεπε να αντέξει σε πολιορκίες, έως ότου έρθουν ενισχύσεις ...εάν έρθουν!!Οι Castellanos ήταν διοικητές στα νησιά Κάρπαθο, Τήλο , Λέρο και στην Αστυπάλαια, που ανήκε στην Οικογένεια Querini!! όπως και την Αλικαρνασσό (Petroumio), στα Μικρασιατικά παράλια!!

( Casals )

( Casals )

Casals

Οι Casals ήταν κάτω από τούς Διοικητές του Κτηματολογίου ( εδάφη που είχαν καταχτηθεί από αλλόθρησκους ) και ήταν υπεύθυνοι για τις πράξεις των διαφόρων κτημάτων υπό τη φροντίδα τους κάθε τρέχουσα ημέρα καθώς κ την προστασία. Σε γενικές γραμμές, ήταν ιππότες παρά την ανάθεση των καθηκόντων τους!

( Provincial Master )

( Provincial Master )

Provincial Masters ( Επαρχιακοί Διοικητές )

Οι Provincial Masters ( Επαρχιακοί Διοικητές ), ήταν αυτοί οι οποίοι προστάτευαν τις δυτικές συνοικίες, ήταν παρόμοιοι με τους Διοικητές του Κτηματολογίου, αλλά φαίνεται να έχουν σε μεγάλο βαθμό εύθυνη για τη διαχείριση των εσόδων και την πρόσληψη νέων ανδρών στο τάγμα.

( Knights )

( Knights )

Ιππότες κ Υπαξιωματικοί ( Knights and Sergeants )

Οι Ιππότες κ Υπαξιωματικοί ( Knights and Sergeants ) ήταν το μεγαλύτερο μέρος της στρατιωτικής δύναμης του Ναού ( Temlar Order ) που αποτελείται από ιππότες και υπαξιωματικούς. Αν και οι δύο κατηγορίες ήταν πολύ πιθανό να πεθάνουν στη μάχη, ο ιππέας ( Knight ) είχε υψηλότερη κατάταξη εντός του Τάγματος.
Oi Ιππότες( Knights ) ήταν άνδρες ευγενούς γέννησης και φορούσαν το λευκό μανδύα που είναι το πιο γνωστό ένδυμα του Τάγματος.